GYÁSZHÍREK

Szomorú szívvel adunk hírt testnevelő tanár kollégáink elhalálozásáról.

Szikora Gyula a Váci tagszervezet elnöke, aki alapítója is volt a tagszervezetének, hosszan tartó súlyos betegség után hunyt el januárban. Közösségépítő, és közösséget vezetni tudó kolléga volt, akire mindig számíthattunk, aki mindig válaszolt kérdéseinkre,a döntésekben segítő javaslatokkal látott el.
Soha egy ünnepet nem felejtett el, és a legjobbakat kívánva küldött üdvözletet.
Emlékét tisztelettel megőrizzük. Nyugodjék Békében!

Enyingi József Keszthely Város Tagszervezetének egyik alapító tagja volt, és később az elnöke is lett. Minden MTTOE rendezvényen ott volt, még betegsége sem akadályozta meg, abban, hogy 2019 évben Bonyhádon ott legyen, bár akkor még senki sem gondolta, hogy az lesz az utolsó találkozásunk. Az országban akárhol rendezett konferenciát a Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete, minden konferencián ott volt, kritikusan elemzett, de véleményeivel a megoldásokat kereste. Jó kedvű, vidám ember volt, aki tanítványaival sokat együtt sportolt. Sokan vagyunk akiknek Enyingi József Tanár Úr hiányozni fog.
Szívünkben megőrizzük az emlékét! Nyugodjék békében!

Dr. Gliedné Farkas Katalin testnevelő tanárnő, kosárlabda szakedző hosszan tartó súlyos betegség után adta vissza lelkét teremtőjének. A Kecskeméti Tagszervezet egyik alapítója volt, és ott az elnökségi tagok sorába tartozott. Hihetetlen élni akarással, egy percig sem tudomást véve betegségéről, tette a dolgát. Óvónők, és tanítónők generációját nevelte fel, akik többnyire ma is a pedagógus pályán vannak, és szeretettel emlékeznek.
Példás élete, lámpása volt közösségének.
Lelkedet Isten szeretetébe ajánljuk. Isten Veled, nyugodj békében!