Csatlakozási felhívás a Híd Kárpátaljáért Programhoz

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete ezúton osztja meg az alábbi felhívást, amelyhez az egyesületünk is csatlakozott.

Tisztelt Kollégák!

Mindannyian megdöbbentünk az Ukrajnában kialakult helyzeten. A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete elnöksége a tagságot képviselve úgy gondolja, hogy egyesületünknek is kötelessége segítséget nyújtani, ezért csatlakoztunk az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülőket segítő Híd Kárpátaljáért Programhoz.

Arra kérjük a Tisztelt Tagszervezeteinket, Testnevelő, Gyógytestnevelő tanárokat, hogy csatlakozzanak az adománygyűjtéshez, vegyenek részt a közös összefogásban a háború elől menekülők és annak következményeitől szenvedők segítése érdekében. Kérjük a Tagszervezetek vezetőit, hogy a Híd Kárpátaljáért Programban való részvétel lehetőségeiről és részleteiről tájékoztassák kollégáikat, és az egész tantestületet.

A segítségnyújtó akcióhoz háromféleképpen is lehet csatlakozni:

A 1357-es telefonszámon elérhető „Híd Kárpátaljáért” adománygyűjtő vonalra érkező minden hívás 500 forint támogatást jelent.

Pénzbeli felajánlások a Nemzeti Összefogás számlaszámára juttathatóak el:

11711711-22222222

Tartós élelmiszer segélycsomagokat a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány és a Magyar Vöröskereszt irodáiban országszerte várják.